Ensikaste sekä paatille, että Mid-T:lle. harmaan päivän ottipeli 🙂 kaikkien kommellusten jälkeen oli ”uusi” Terhi vedessä. Ei muutakuin ottipaikalle ja vene ankkuriin. Eka heitto sillä uudella ja muutama nykäisy vavalla ja vesi lentää………………..ennenkuin ehdin ees tajuta, niin haukihan sen haukkas. No reflexit oli mukana, eli vastaiskua heti ja kiinnihän se jäi. Aikani uittelin tupakka suussa, mut kun aloin katteleen että vaan yks haara kiinni, niin heitin tupakan pois.. Kokokin oli jo selvinnyt, reipas kala!!! Ja eipä muutakuin rauhallista uittelua ja kala haaviin. 
VOI HERRANEN AIKA, se oli eka heitto sillä MID-T:llä ja nyt on metrin hauki ”uudessa” paatissa Eli toimi niinku pitikin!!
Menin rantaan ja kuvailin jalustalla hiukan, sit laitoin kalan mittauksen jälkeen veteen ja hörpin rauhassa kahvia&vetelin savuja…ja olihan se tasan metrin! Toisen kahvikupin aikana kalakin osoitti elpymisen merkkejä ja lähti rauhaisasti kohti omaa elinympäristöään, JEEEES!!

-Näin kuvaili tuntojaan Pauli Peltoniemi uudesta Terhistään (ja SHS-värisestä Mid-T:stä). Onnittelut huimasta sisävesihauesta!